Articole

Frica si teama de ceilalti pot crea suferinta. Va prezentam sfaturile psihologilor pt a intelege mai bine mecanismele ce stau la baza anxietatii sociale.

Citeste mai departe

Certurile dintre frati si surori reprezinta o sursa de stres in orice familie. Psihologul Ionela Buroaga va prezinta cateva sfaturi pentru a le gestiona.

Citeste mai departe

Va prezentam cateva sfaturi oferite de psiholog pentru a trece peste acele dificultati scolare : note proaste, conflicte cu ceillati copii, inadaptare.

Citeste mai departe

Cabinetul de psihoterapie PsyHelp organizeaza in luna octombrie un atelier de dezvoltare personala pentru a facilita cresterea si evolutia personala pe care o cauti! Grupul se adreseaza tuturor persoanelor dornice sa se cunoasca si sa interactioneze cu ceilalti.

Citeste mai departe

Distantarea dintre partenerii de cuplu poate aduce cu ea potentialul unor relatii extraconjugale. Desi o relatie poate fi zdruncinata puternic din cauza relatiei extraconjugale a unuia dintre parteneri, infidelitatea nu marcheza in mod obligatoriu sfarsitul unei relatii.

Citeste mai departe

Agresivitatea copiilor poate avea repercursiuni asupra dezvoltarii psihice a copilului. Iata cateva principii pentru a stopa actele agresive ale copiilor.

Citeste mai departe

Fobia sociala necesita psihoterapie. Psihoterapia individuala si terapia de grup si-au dovedit eficienta in tratamentul fobiei sociale.

Citeste mai departe

Refuzl scolar anxios isi poate gasi rezolvarea la psihoterapie, cu un psiholog pentru copii si adolescenti. Vizita la cabinetul de psihologie este o solutie

Citeste mai departe

Atacul de panica se trateaza la cabinetul de psihologie in psihoterapie individuala.Psihoterapia cognitiv-comportamentala este necesara in atacul de panica

Citeste mai departe

Consilierea psiholgica in divort este necesara. Psihologul de cuplu ii poate ajuta pe cei doi sa gestioneze mai bine divortul.

Citeste mai departe

Psihoterapeutul este un psiholog ce are formare in psihoterapie. Miturile despre psihoterapeuti pot influenta optiunea pentru psihoterapie.

Citeste mai departe

Armonia in cuplu poate fi in beneficiul celor doi,cat si in beneficiul copiilor. Terapia de cuplu poate restabili armonia si echilibrul in relatia de cuplu.

Citeste mai departe

Psihologul pentru copii ofera psihoterapie pentru copii adaptata varstei si nevoilor acestora. Cabinetul de psihologie este speciala amenajat pentru copii.

Citeste mai departe

Terapia de cuplu stimuleaza progresul relatiei. La psihoterapie participa ambii parteneri , terapeutul de cuplu ajutandu-i pe cei doi sa se regaseasca.

Citeste mai departe

Terapia de familie se adreseaza intregii familii. Psihologul ce practica acest tip de psihoterapie este specializat in terapia de familie.

Citeste mai departe